Telecom & IoT

Naast een goede infrastructuur zijn ook hoogwaardige informatiesnelwegen voor ons belangrijk. In een snelle wereld is de vraag naar sneller draadloos internet prioriteit. Met VoIP en teleconferencing kunt u 24/7 zaken doen, zowel visueel als auditief.

Door deze mogelijkheden zit u niet meer vast aan één plek. U kunt voortaan overal werken. We realiseren dit alles met de nieuwste technieken, zoals koper-, glasvezel- en draadloze netwerken. Onze belangrijkste klanten zijn telecomoperatoren, systeem-integratoren, aannemers, elektriciens, recreatieparken, zorginstellingen en bedrijven.

We voorzien hen van gestructureerde bekabeling en verzorgen ook de beveiliging die daar bij komt kijken.

De kern van de Smart City wordt gevormd door sensoren. We worden elke dag geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van infrastructuur, verkeer, energieverbruik, vervuiling en veiligheid. Dit wil zeggen dat we u met geavanceerde netwerken van sensoren kunnen helpen data te verzamelen om de kwaliteit van die aspecten in de toekomst te vergroten.

We beschikken ook over een eigen helpdesk voor alle voorkomende ICT-vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar, zonder vervelende wachttijden.

Bedrijven

Bedrijven gerelateerd aan Telecom & IoT

Nieuws

Het laatste nieuws over Telecom & IoT

Vestigingen

Onze regionale vestigingen